Impressie

Junior Camp is ons nieuwe zomerkamp, speciaal voor kinderen uit Groep 7 en 8 van de basisschool. Het Junior Camp is het ideale zomerkamp om te werken aan de Engelse taal. Maar dan wel op de leuke manier zoals u (wellicht) van ons gewend bent. Met onze jarenlange ervaring van Summer Camp (basisschool kinderen) en Teen Camp (Leerlingen voortgezet onderwijs) hebben we Junior Camp vorm gegeven.

De kinderen komen bij elkaar op onze prachtige locatie, Landgoed Rhijnauwen, om hun Engels te verbeteren en om een fantastische tijd te hebben. 

 

Met Junior Camp geef jij jouw dochter of zoon een goede boost met Engels.  

Dit gaan we uiteraard op een leuke manier doen. Na de leuke maar zeker ook serieuze lessen in de ochtend, is er ’s middags alle tijd voor ontspannen, sporten, groepsopdrachten n creativiteit.

The fun way to improve your English

De aankomst is op maandag. De dag om alle andere deelnemers te ontmoeten, je kamer in te richten en vertrouwd te raken met het landhuis. Je ontmoet ook het Junior Camp team en we nemen het weekschema door. Misschien moet je er ook een beetje aan wennen dat alles echt in het Engels is. 

Voor iedere dag staan twee lessen van ieder twee uur op het programma. In de eerste les behandelen grammatica en vocabulaire. De tweede les is gericht op interactie: conversatie, uitspraak en presentatie. 

 

Het middagprogramma omvat sport, creativiteit, plezier op de Kromme Rijn en tijd om te relaxen. In de avond is het lekker ontspannen: interactieve spelletjes, een filmavond en natuurlijk de Bonte Avond. Na de lessen op vrijdag, maken de deelnemers de snacks voor de High Tea. 

 

Afhankelijk van de Corona voorschriften, zijn alle ouders welkom op vrijdag vanaf 14.30 uur om aanwezig te zijn bij de Graduation Ceremony en deel te nemen aan de High Tea. Vanaf het moment dat je op Landgoed Rhijnauwen arriveert tot de Graduation Ceremony aan het einde van de week, is het English Time!

Dagschema

De favoriete dag van Junior Camp

Voor de meeste deelnemers wordt dat zeker de dag dat we gaan kanovaren op de Kromme Rijn. Dit is op dinsdag of woensdag afhankelijk van het weer.

Na de lunch gaan we met de kano’s de Kromme Rijn op. We leggen ergens aan om te picknicken, te chillenen als het erg lekker weer is kan er inde Kromme Rijn gezwommen worden. Later in de middag varen we weer terug naar Rhijnauwen.

  

Als we terugkomen staat het eten al klaar en kan iedereen genieten van een heerlijke welverdiende maaltijd.

 

🎨 Interactie

Communicatie & presentatie

Alle aandacht voor communicatie in het Engels. De voertaal is volledig Engels, en we helpen de deelnemers onderling ook zoveel mogelijk Engels te spreken. Vertrouwen krijgen in het gebruik van Engels staat voorop. Fouten maken mag volop, dat is het begin van de verbetering!

🎓 English Class

Grammatica & vocabulair

Iedere dag wordt er 4 uur aan grammatica en vocabulaire besteed.  Specifieke delen van de Engelse grammatica worden intensief uitgewerkt.  Onze gespecialiseerde teachers leggen alles haarfijn uit. Binnen de kleine groepen is extra ruimte voor individuele uitleg. 

💃🏾 Sports & activities

Sport & Activiteiten

Het gehele middagprogramma bestaat uit sport, pret, ontspanning en team building. De activiteiten zijn vooral gericht op pret en ontspanning. Lichaamsbeweging is natuurlijk ook erg gezond. De activiteiten bieden tevens de mogelijkheid tot het ontspannen gebruik van het Engels.

🎶 Fun

Avond programma

Na het diner is er vooral tijd voor ontspanning. Chillen met de andere deelnemers rond het landhuis.

Nog even een balletje trappen op één van de velden. 

Er worden interactieve spellen gespeeld, films gekeken en er is natuurlijk ook de bonte avond.

De begeleiding

Schrijf je in voor Junior Camp 2023

599 5 dagen op Junior Camp
 • Dagelijks 4 uur Engelse les
 • Dagelijks 4 uur sport en activiteiten
 • Junior Camp polo shirt & T-shirt
 • Junior Camp bidon & tas
 • Graduation & High Tea
 • Junior Camp Certificate
35 Bij te bestellen tijdens inschrijving!
 •  Junior Camp hooded sweater: €35,-
 •  
 •  
 •  
 •  
 •