Zoek je extra info of heb je een vraag? Bekijk hier onze FAQ.

Meest gestelde vragen

Algemeen

  • Maandag 11 t/m vrijdag 15 juli
  • Maandag 18 t/m vrijdag 22 juli
  • Maandag 25 t/m vrijdag 29 juli
  • Maandag 15 t/m vrijdag 19 augustus
  • Maandag 22 t/m vrijdag 26 augustus

5 dagen (4 nachten) € 599,-

Junior Camp is speciaal voor kinderen uit groep 7 en groep 8 van de basisschool.

Controleer uw SPAM / ongewenste berichten via uw internetbrowser.

De mail-app op uw telefoon volstaat mogelijk niet.

In de afgelopen twee jaar is het ons met alle voorzorgsmaatregelen gelukt om onze Summer Camps te laten plaatsvinden. Het afgelopen jaar hadden we de regel dat iedereen die negatief getest was welkom was. Tijdens het verblijf op het landgoed wordt de groep als “bubble” beschouwd. Voor het seizoen 2022 houden we alle voorschriften nauwlettend in de gaten en zullen de deelnemers zo nodig informeren.

De teachers zijn professionals en juist afgestudeerden met een uitstekende kennis en dito uitspraak van de Engelse taal. Native en near-native. Afhankelijk van de omstandigheden (COVID-19) hebben we ook internationale teachers op het kamp. 

 

Wellicht minstens zo belangrijk is het enthousiasme bij alle teachers om op een plezierige manier jongeren in de Engelse taal te onderwijzen. Alle teachers hebben met succes de trainingsdagen van de ProEnglish academy voltooid.

Natuurlijk hebben alle teacher hun geldig VOG overlegd. Alle teachers hebben een “Child protection policy & privacy policy” verklaring ondertekend.

Neem contact op om te kijken of er toch een plek is vrijgekomen.