Summer Camp Rhijnauwen

599.00

0.00

Het allerleukste zomerkamp van Nederland

Zien we jouw kind straks op Junior Camp Rhijnauwen?

Het Landhuis Rhijnauwen ligt op een prachtig landgoed nabij Bunnik, net ten oosten van Utrecht. De Kromme Rijn stroomt hier rustig door het landschap. Te samen met de uitgestrekte bossen, prachtige lanen en goed onderhouden grasvelden is deze parkachtige omgeving de ideale locatie om de kinderen een mooie tijd te laten beleven. Landhuis Rhijnauwen heeft haar oorsprong in 1220 en na een rijke historie krijgt het landhuis in 1933 de functie van jeugdherberg, de eerste in Nederland.

Het Junior Camp speciaal voor kinderen uit Groep 7 & 8 van de basisschool.  Vijf dagen op zomerkamp geheel in het Engels op het prachtige landgoed Rhijnauwen.  Junior Camp is de leuke en leerzame manier om je voor te bereiden op een goede start met Engels in het voortgezet onderwijs.

🎓 English Class

Communicatie & presentatie

Alle aandacht voor communicatie in het Engels. De voertaal is volledig Engels, en we helpen de deelnemers onderling ook zoveel mogelijk Engels te spreken. Vertrouwen krijgen in het gebruik van Engels staat voorop. Fouten maken mag volop, dat is het begin van de verbetering!

🎨 Interactie

Grammatica & vocabulair

Iedere dag wordt er 4 uur aan grammatica en vocabulaire besteed.  Specifieke delen van de Engelse grammatica worden intensief uitgewerkt.  Onze gespecialiseerde teachers leggen alles haarfijn uit. Binnen de kleine groepen is extra ruimte voor individuele uitleg. 

💃🏾 Sports & activities

Sport & Activiteiten

Het gehele middagprogramma bestaat uit sport, pret, ontspanning en team building. De activiteiten zijn vooral gericht op pret en ontspanning. Lichaamsbeweging is natuurlijk ook erg gezond. De activiteiten bieden tevens de mogelijkheid tot het ontspannen gebruik van het Engels.

🎶 Fun

Avond programma

Na het diner is er vooral tijd voor ontspanning. Chillen met de andere deelnemers rond het landhuis.

Nog even een balletje trappen op één van de velden. 

Er worden interactieve spellen gespeeld, films gekeken en er is natuurlijk ook de bonte avond.

Boost your English

Inbegrepen op Junior Camp